Publicitate online

Neveste fidele si cautatul pe internet

Mi-a fost dat de foarte multe ori sa intalnesc femei care au o conceptie total diferita de a mea in ceea ce priveste viata si oamenii. Nu prea am eu un standard ridicat de moralitate dar cu siguranta nici nu ma incadrez in extrema cealalta. Dar categoric nici la mijloc nu sunt. De ce spun asta? In ziua de azi, datorita publicitatii online, putem afla intr-un mod foarte simplu si rapid totul despre orice fel de produs pe care ni-l dorim.

publicitate online

De ce am asociat asta cu nevestele fidele?

Va spun sincer ca habar nu am. Probabil ca in capul meu ravasit de caldura nu gaseam o asociere mai buna ca sa definesc oarecum agresivitatea publicitara. O sa radeti dar publicitatea e oarecum asemanatoare femeilor. La inceput, pentru a se lansa, se foloseste o metoda calina si cu tenta de imbratisare senzuala si calda. Asa si femeia la inceput!!! E calina si vulnerabila cu ocheade de printesa din 1001 nopti. Apoi produsul trece in faza in care este cumparat. Deja are o istorie, deja are un grad de apreciere si asta bineinteles datorita multiplelor forme de publicitate in care bineinteles se incadreaza si publicitatea pe internet.

Asa si femeia. E conturata. Are pareri si forme definite de catre trecatori sau cunostinte. Este recomandata de doamnele versatile tinerilor cu potential. E un produs vandabil, si aveti incredere ca aici nu vorbim despre prostitutie.

Produsul incepe sa adune profit, politica manageriala se orienteaza spre extinderea afaceri si acapararea de noi piete. Femeia e coapta si a reusit intre timp sa isi contureze tinta. Tinta pe care evident o incolaceste asemeni unui sarpe perfid, rece la interior dar extrem de sclipitor in razele soarelui.

Si uite asa femeile isi extind dreptul de proprietate asupra viitorilor soti, produsul pune stapanire pe tot mai multi cumparatori si castigatoare, printre toate aceste asemanari este si publicitatea online.

Advertisements

One response to “Publicitate online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s